Koffiebonen proefpakket

Koffiebonen proefpakket en hoe je goed kan bewaren

Koffiebonen proefpakket en hoe je goed kan bewaren

Een koffiebonen proefpakket is erg handig om te achterhalen wat precies je smaak is. De Koffiezz Crema is een fluweelzachte sensatie, een zoetje dat je meteen vaststelt terwijl je denkt aan bloemen en fruit. De Koffiezz Roast is krachtig van smaak en zeer geschikt voor de meer ervaren koffiedrinker. Mocht je twijfel hebben over wat echt goed bij je past, bestel dan eens een proefsachet . Daar kan je makkelijk 3 à 4 kopjes uit halen, voor een goede indruk. Een koffie proefpakket is een verstandige keuze. We hebben ook een omvangrijker pakket  voorradig. Wij zijn groot liefhebber van koffiebonen, maar we hebben ook gemalen koffie  in het assortiment om te proberen. Gemak dient de mens.

Koffiebonen bewaren voor smaak

Als je keuze eenmaal definitief is, verschijnt er misschien een ander vraagstuk in je gedachten. Wij leveren de koffiebonen perfect gebrand zodat jij optimaal van de smaken en honderden aroma’s kan genieten. Maar hoe blijf je optimaal genieten van de koffiebonen als ze eenmaal op jouw plank staan? Wie daar al eens informatie over heeft ingewonnen is wellicht gestuit op het fenomeen koffie bewaren in de vriezer. Klinkt misschien als een ongebruikelijk concept. Toch is er het een manier om de versheid van recent gebrande koffiebonen te behouden. Uit een interessante en degelijk uitgevoerde test vernamen we dat koffie bewaren in de vriezer geen merkbaar smaakverschil oplevert. Het is dus een goede manier. Je kan makkelijk een maand of 4 vooruit. Je kan gerust wat ruimer inslaan en de koffiebonen bewaren zonder risico op smaak- of aromaverlies.

Koffiebonen proefpakket bestellen

Bestel dus vandaag je koffiebonen proefpakket en sla je favoriete smaak in nu de zomer is begonnen. De redenen waarom koffie goed voor je is hebben we hier  opgesomd. Die gelden ook als het weer warmer is dan je gewend bent. Koffie geeft je een impuls, maak er gebruik van!

Koffie waar je naar uitkijkt