Vaderdag cadeau idee

Vaderdag cadeau idee waar je niet omheen kan: koffie!

Vaderdag cadeau idee waar je niet omheen kan: koffie!

Een mooie spreuk voor op een tegeltje is het zeker. ‘Mannen moeten zijn als koffie: goed, sterk en warm.’ Wie is er nu beter, sterker en warmer dan je eigen vader? Een Vaderdag cadeau idee verzinnen is echter nog geen makkelijke opdracht. De dagen glippen voorbij en nog steeds heb je geen ingeving gehad. Waarom zou je de tekst van die tegeltjeswijsheid niet gebruiken? Met een origineel koffie cadeau benadruk je dat jouw papa de beste, sterkste en warmste man ter wereld vindt.

Vaderdag cadeau idee voor de goede man

Je vader is een goede man die elke dag plichtsgetrouw opstaat om naar het bedrijf te gaan. Of hij nu zelfstandig ondernemer is, teamplayer op kantoor of handig met de handen, zijn dag begint met een lekker bakkie koffie. Als hij van jou een origineel koffie cadeau krijgt staat hij dus te springen. Elke dag dat de bonen malen en de geur zich door de keuken verspreidt, denkt hij even aan jou. In ons speciale Vaderdagpakket zitten behalve Roast of Crema koffie (mag je zelf kiezen) nog meer lekkernijen. Chocolade is immers altijd welkom.

Vaderdag cadeau idee voor de sterke man

Wie bel je als er een klusje geklaard moet worden? De sterkste man die je kent natuurlijk! Dat moet toch wel je vader zijn. Zelf een peertje vervangen gaat nog wel. Een spijker in de muur voor dat mooie schilderij? Dat lukt je. Maar wat als er eens flink gesjouwd moet worden met meubels? Of als de badkamer eruit moet voor een nieuwe? Dan bel je pa. Je weet dat hij geen nee zegt en jou helpt zo goed als hij kan. Beloon hem met Vaderdag daarom met een cadeau waar elke koffieliefhebber van kan genieten.

Vaderdag cadeau idee voor de warme man

Wie is de man die je dochter leert fietsen? Als ze vraagt om een poppenhuis wie timmert het dan? Wie gaat er buiten voetballen met je zoontje? Speelt een spelletje op de computer? Dat doet je vader, die ook een trotse opa is. De warmte die hij als vader tentoonspreidt, is nog veelomvattender als het om zijn kleinkinderen gaat. Hij staat altijd klaar om op te passen als je onverwacht weg moet. Slaat om een arm om je heen als het even tegenzit. Voor je vader is het beste Vaderdag cadeau idee iets waarvan hij geniet: lekkere koffie! Verwen hem maar gerust! Elke dag van het jaar en op Vaderdag nog een beetje extra.

Koffie waar je naar uit kijkt – Het beste Vaderdag cadeau idee!