koffie cadeau doen

Koffie cadeau doen altijd een leuk idee

Koffie cadeau doen altijd een leuk idee

In ons mooie kikkerlandje doen we niets liever dan klagen over het weer. Niet koud genoeg wanneer het koud moet zijn, véél te warm als het warm behoort te zijn. De afgelopen dagen zaten we collectief te puffen en te zweten. Koffie drinken is dan misschien niet het eerste wat bij je opkomt. Maar ten onrechte. Eén van de 10 redenen  die wij noemen waarom koffie zo geweldig voor je is, herhalen we hier nog maar eens. Cafeïne stimuleert de geest. Het maakt je alert en vol van focus. Dat is precies wat je nodig hebt als het weer je loom en suf maakt. Koffie cadeau doen is daarom altijd een goed idee. Zelfs als je denkt dat de hitte koffie ongeschikt maakt.

Koffie cadeau doen met feestdagen

Koffie cadeau doen kan elke dag en bij elke gelegenheid. Zo staat momenteel als laatste grote feestdag het Pinksterweekend voor de deur. Hoewel het met Pinksteren niet echt traditioneel is om cadeaus uit te wisselen, is het best een mooie gedachte. Je gaat vast wel op visite bij je ouders, andere familie of vrienden. Neem dan eens een aardigheidje mee. Een cadeau “gewoon zomaar” is eigenlijk het leukste cadeau om te geven. Daarmee creëer je een warm gevoel bij de ontvanger. Een mooi moment om eens te zeggen: ik denk aan je en dat onderstreep ik met een gift. Koffie cadeau doen is dan een goede optie. Bekijk het assortiment van Koffiezz om inspiratie op te doen!

Koffie cadeau doen kan altijd

Als je denkt dat we bij Koffiezz bevangen zijn door de hitte door over koffie te praten met deze zomerse temperaturen, dan zit je ernaast. Omdat we altijd bezig zijn met koffie kennen we de voors en tegens . Er is feitelijk weinig tegen koffie drinken. Het verdrijft vermoeidheid. Maar hoe zit het met puur het drinken? Dat koffie vochtafstotend zou zijn, is een onwaarheid die hardnekkig is. Het levert vocht en dat draagt keurig bij aan die anderhalve liter die je per dag zou moeten drinken. Onze conclusie: koffie cadeau doen kan altijd, of het nu warm of koud is buiten.

Koffie waar je naar uit kijkt – perfect om cadeau te doen!