lekkers bij de koffie

Lekkers bij de koffie bestel je bij de specialist

Lekkers bij de koffie bestel je bij de specialist.

Van een smakelijk bakkie en iets lekkers bij de koffie kunnen wij heel erg vrolijk worden. Net als iedereen schrokken we dus behoorlijk van de heftige berichten dat koffie dreigt op te raken . Die vermaledijde klimaatverandering zet onze liefhebberij behoorlijk onder druk. Daarom hechten wij er boven alles waarde aan dat onze producten van Rainforest Alliance  gecertificeerde plantages komen. De kwaliteit is perfect en de bijdrage aan de natuur is positief. Als we allemaal ons best doen voor volgende generaties, hoeven wij ons alleen nog maar druk te maken over iets lekkers voor bij de koffie en lekkers bij de koffie bestel je bij de specialist.

Lekkers bij de koffie hoort erbij

Het zijn de mooie weken van het jaar. Om de haverklap vrije dagen door Pasen, Pinksteren en Hemelvaart. Een Koningsdag tussendoor. De momenten om even lekker te gaan zitten met een bakkie en iets lekkers bij de koffie zijn talrijk. Een stroopwafel, een biscuit, truffels of café noir koekjes. Wij hebben volop keuze . Geniet op Hemelvaartsdag of met Pinksteren eens extra langdurig van je favoriete koffiemoment.

Lekkers bij de koffie zelf maken

Snel iets lekkers maken voor bij de koffie is natuurlijk niet zomaar gedaan. Maar juist als je een extra lang weekend hebt is het leuk om met de kinderen de oven eens aan te zetten. Zelf cupcakes bakken of koekjes op de bakplaat leggen is een leuke bezigheid. Maar wie geen zin heeft in iets lekkers bakken voor bij de koffie verwijzen wij natuurlijk naar onze kant-en-klare en lekkere producten. Trouwens, wie denkt dat je alleen maar zelf koekjes kan bakken, heeft onze koffie likeur nog niet ontdekt. Het vergt wel even 6 weken geduld maar het is ontzettend leuk om te doen. Daarna is het genieten van een overheerlijke smaak. Snel iets lekkers maken voor bij de koffie is met deze likeur even niet aan de orde, maar het zal je uiteindelijk niet teleurstellen. Geef in de tussentijd dat blik met  stroopwafels  nog eens door…

Koffie waar je naar uitkijkt – als je iets lekkers bij de koffie wenst