koffie cadeau pakket

Cadeau voor haar tips: geef moeder koffie!

Cadeau voor haar tips: geef moeder koffie!

De tweede zondag van mei staat jaarlijks in het teken van Moederdag. Een leuk cadeau voor haar is wat ons betreft natuurlijk een koffie gerelateerd product. Jouw moeder kennende, gaat ze zonder twijfel dagelijks even zitten. Rond een uur of tien in de ochtend. De molen draait prettig ratelend zijn rondjes. De hete stroom water vermengt het poeder en creëert de heerlijkste aroma. Daarbij komt jouw moeder echt goed tot rust. Even met een lekker bakkie aan de lippen naar de radio luisteren. Of genieten van de stilte, enkel onderbroken door het gefluit van baltsende vogels. Het is immers lente. Ze zal met liefde aan je denken als je haar verwent met een leuk cadeau: een koffiepakket van Koffiezz speciaal samengesteld voor moeder!

Cadeau voor haar om van te genieten

Sta jij ook wekelijks bij je moeder op de stoep met een mand vol strijk? En o ja, aan elke hand een nakomeling? Waar zou je zijn zonder je moeder als oppas en steun en toeverlaat? Je moeder, daar ben je zuinig op. Zij neemt altijd de telefoon op als je zin hebt in een bakkie koffie en een luisterend oor. Natuurlijk moet je een attent cadeau voor haar meer dan eenmaal per jaar plannen. Moederdag is echter een bijzondere dag. Een mooie koffiegeschenk is daarvoor een origineel idee. Moeders houden nu eenmaal van koffie. Dat is wellicht niet wetenschappelijk vastgesteld maar Koffiezz durft de stelling wel aan!

Cadeau voor haar tips: variatie!

Voor Moederdag is een koffiepakket mooi te combineren met allerlei toevoegingen. Denk aan een pakket met bonbons of met de toevoeging van heerlijke stroopwafels. Uiteraard is presentatie ook van belang. Daarom is een etagère ook een heel leuk cadeau voor haar. Met het oog op Moederdag hebben we ook een specifiek pakket voor deze dag samengesteld. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat ons geweldige aanbod je overdondert. Klik dus maar gewoon hier en ontsla jezelf van keuzestress.

Koffie waar je naar uitkijkt – ook leuk als cadeau voor haar met Moederdag!

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]

VOLG ONS OP: