Koffiebonen waar je iedere dag weer naar uitkijkt!

Koffiebonen waar je iedere dag weer naar uitkijkt! De wereld van koffie is een bijzondere en al helemaal in Nederland. Wij staan op een mooie 3e plaats in Europa wat betreft de koffieconsumptie. Finland en Noorwegen gaan ons voor zij drinken de hele dag door, waarschijnlijk om lekker warm te worden. Naast dat we in Nederland op de geijkte koffiemomenten een kopje inschenken zien we de betere koffiebars langzaam op vele locaties opduiken. Koffiebonen worden vers gemalen en we zien de cappuccino’s latte macchiatos  en andere specialiteiten onderdeel worden van ons koffiemoment.

Koffiebonen online bestellen

Heb jij al eens online koffiebonen besteld? Het aanbod is bijna niet meer te overzien. Vele soorten en brandingen met de mooiste plaatjes komen voorbij. Wij als koffieliefhebber zien het aantal concullega’s met de dag groeien, dat is niet zo gek als je bedenkt dat we steeds meer koffie gaan drinken. Maar… waarom vinden wij dat je zeker de koffiebonen van Koffiezz zou moeten proberen? Koffiezz heeft een aantal melanges in het assortiment waar je zeker mee uit de voeten kunt. We zijn lang op zoek geweest naar een koffie die je gewoon iedere dag opnieuw wilt drinken! Kijk maar eens snel:

Verse koffiebonen kopen

Denk je nou echt dat de grote spelers op de markt hun koffie vers aanbieden? Welnee ze zijn groot geworden door enorme marketingcampagnes en grote bedrijven die deze motor flink aandraaien. We zijn aan deze smaken gewend gaan raken en kopen het automatisch bij onze boodschappen en worden verleidt door de mooie aanbiedingen. Probeer, proef en laat ons vooral weten wat je er van vindt!

Koffiezz Roast : unieke volle intensieve smaak met tonen van chocolade en geroosterd brood, heerlijk voor je espresso en melkspecialiteiten.

 Koffiezz Crema: fluweelzachte koffie met een heerlijk nootachtige smaak en chocolade nuances.

Wij zijn ervan overtuigd dat je altijd weer naar deze smaak uitkijkt, de hele dag door. Deze (H)eerlijke koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd, er wordt rekening gehouden met mens en natuur.

Trendy koffiebonen als relatiegeschenk

Ook trendy koffiegeschenken kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Ook het zelf samenstellen van jouw koffiegeschenk kun je helemaal zelf doen op de site van Koffiezz.

Cadeaus voor elke gelegenheid met wel hele speciale koffieboontjes

Wat een TOP idee! koffiebonen behandelt met echte drank.. Jawel je gelooft het niet maar wij hebben een methode gevonden om onze koffie te voorzien van een speciale BITE! Whisky- Brandy of Rum zijn de verkrijgbare smaken en geeft jouw bakkie echt een bijzondere dimensie! Lees hier meer.

Koffie waar je naar uit kijkt – Koffiebonen waar je iedere dag weer naar uitkijkt!