Thee pakket met chocolade en vele lekkernijen

Thee pakket

Thee pakket met chocolade en vele lekkernijen want thee is, buiten dat je het zo moet drinken, `hot`. Vele variaties en smaken passeren de revue. Bijna van alle kruiden wordt wel een kopje thee getrokken. Wist je trouwens dat thee een warme drank is die wordt gemaakt door infusie van de gedroogde bladeren van de theeplant? Alle als thee verkochte producten die niet van deze plant afkomstig zijn, zijn dan ook geen echte thee maar kruidenthee. Bron Wikipedia. 

Thee cadeau pakket voor een mooi thee moment

Wij als koffie firma kregen de vraag of we ook een thee pakket wilden samen stellen. Als liefhebber van bijzondere momenten of het nu thee of koffie is wilden we hier graag aan voldoen. Gevuld met lekker veel lekkernijen waardoor je makkelijk met je vrienden, collega`s of familie een high tea kunt organiseren. Kijk snel HIER voor de vele mogelijkheden!

Geef eens thee cadeau

Hoe leuk is het om handig en snel  vanuit je luie bank of even vanaf je werkplek een koffie of thee cadeau te regelen? Binnen 3 werkdagen zorgen wij dat jouw cadeau op ieder gewenst afgeleverd wordt in Nederland of België. Oh ja, we doen er ook nog een gratis tekst kaartje bij!

 

 

Deze blog is jouw toegang tot Cadeau inspiratie met thee of koffie

Is de decembermaand al in aankomst of heb je andere gelegenheden waar je op zoek bent naar een origineel cadeau? Neem gerust eens een kijkje bij Koffiezz, zij zijn gespecialiseerd in mogelijkheden met koffieboontjes. Naast een eigen melange koffie kun je deze ook cadeau doen met vele lekkernijen die prima bij jouw koffiemoment past. Oh ja! heb je hier wel eens van gehoord? Koffiebonen gebrand met rum-whisky en zelfs brandy! Echt een ware smaaksensatie…

Koffie waar je naar uitkijkt- maar ook thee!!