Drank-bonen

whisky-brandy-en-rum-koffiebonen

Onze koffiebonen op een speciale manier bereid!

Whisky-brandy-en-rum-koffiebonen. Dit zijn nou eens extra speciale koffiebonen! Ben je gek op koffie met Whisky, Brandy of een lekkere koffie met Rum? Op een bijzondere manier hebben wij de dranksoorten gebruikt om onze smaakvolle Roast bonen te voorzien van een extra bite. We hebben een unieke methode gevonden voor een ultieme smaakervaring. Onze Roast bonen zijn vanaf nu extra speciale koffiebonen dankzij de heerlijke Whiskey, Brandy of Rum afdronk!

Speciale koffiebonen voor iedereen: Deze koffiebonen bevatten smaak van origineel gebruikte dranken

Deze bijzondere koffiebonen zijn niet alleen voor de drankliefhebbers onder ons. De koffie met whisky, koffie met rum en koffie met brandy smaak zal bij velen in de smaak vallen door de heerlijke zachte afdronk. Je kunt er gerust de hele dag door van genieten, want het alcoholpercentage van deze koffiebonen is 0%. Dit maakt het een erg origineel cadeau om te geven. Dankzij deze bijzondere bonen hoef je voortaan niet meer zelf de koffie met Whiskey of koffie met Rum te mixen om een heerlijke smaak te creëren.

Whiskey of Whisky?

Koffie met Whisky of koffie met Whiskey? Hoe schrijf je het nou precies? Om te beginnen, beide spellingen zijn juist. In het Nederlands is Whisky de standaardspelling. In sommige landen waar ze Whisky produceren (zoals Schotland) is de gebruikelijke spelling ‘Whisky’. In andere landen, zoals Ierland en de Verenigde Staten, zul je op de drankkaart zien staan: koffie met Whiskey.

Bijzondere koffiebonen online bestellen bij Koffiezz

De speciale koffiebonen zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Zo vind je bij Koffiezz Whisky koffiebonen van 125 gram   en in cadeau fles variatie. Bestel snel deze nieuwe koffietrend en laat je verwonderen door de mogelijkheden met koffiesmaken. Om alles te weten over de bereiding van de Whisky, Brandy en Rum koffiebonen hebben wij alles uitgelegd in de gebruikersinfo

De Whiskyfles kan in de kast worden gezet, want voortaan smaakt de koffie met Whisky nog lekkerder dankzij deze speciale koffiebonen! Naast deze bijzondere koffiebonen vind je bij Koffiezz nog meer verschillende melanges. Kijk gerust met een lekker ‘bakkie’ rond. Blijf ook altijd als eerste op de hoogte van het laatste koffienieuws door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Deze koffie kun je volop nuttigen voordat je de weg op gaat….

Coffee Experience Giftbox

Koffie waar je naar uitkijkt!