Koffiebonen waar je naar uit kijkt

Koffiebonen waar je naar uit kijkt

Koffiebonen waar je naar uitkijkt. Onze koffiebonen zijn samengesteld voor en door koffieliefhebbers. Dit nieuwe gecertificeerde koffielabel staat garant voor een heerlijke verfijnde smaak. In de branderij kregen wij de kans om maanden lang de juiste melange te vinden voor de koffie die wij zo graag drinken. Je ruikt en ziet het al bij het openen van de verpakking, mooie droge koffiebonen van de hoogste kwaliteit.

 

DSC_3801

Koffiezz Roast : unieke volle intensieve smaak met tonen van chocolade en geroosterd brood, heerlijk voor je espresso en melkspecialiteiten.

 Koffiezz Crema: fluweelzachte koffie met een heerlijk nootachtige smaak en chocolade nuances.

Mooie blend van ‘single origins’ gebrand uit 100% Arabica bonen uit de beste koffiegebieden van de wereld. Echt lekkere koffie ontstaat door het samen voegen van koffiebonen van verschillende origine.

Relatiegeschenken koffie

Wij leveren ook relatie geschenken  met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

DSC_3765

 

 

 

 

Koffiebonen waar je naar uitkijkt

Koffie is een product van moeder natuur, elke koffieoogst is verschillend en hierdoor ontstaan ook kwaliteitsverschillen. Daarom past de koffiebrander zo nodig een melange aan, zodat wij altijd een constante smaak en kwaliteit in ons koffiezz kopje hebben.

Wij zijn ervan overtuigd dat je altijd weer naar deze smaak uitkijkt, de hele dag door. Deze eerlijke koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd, er wordt rekening gehouden met mens en natuur.

Wij beloven dan ook dat als je onze koffie het niet lekker vindt, wij jou het aankoopbedrag retourneren.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.