Moederdag cadeau met koffie en vele lekkernijen

Moederdag cadeau met koffie en vele lekkernijen is een zéér goed idee want jouw moeder verdient het om lekker in het zonnetje gezet te worden. Wist je trouwens dat Moederdag in Nederland altijd op de tweede zondag in mei gevierd wordt? Nog een leuk nieuws weetje is dat we het ongeveer sinds 1925 vieren en dat het een traditie is die uit America is overgewaaid.

Geen bloemen maar koffie!!

Leuk dat jij dit verhaaltje leest en dat komt goed uit want het leidt jou naar een SITE waar je eens wat anders voor jouw moeder,  schoonmoeder of gewoon een moeder die het verdient eens lekker mee kunt verrassen. Traditioneel wordt er een bosje bloemen of parfum gekocht en dat is natuurlijk een mooi idee. Maar… ik zeg: Geef eens wat anders geef koffie cadeau.

Moederdag cadeau met koffie

Waarom koffie? Veel moeders beginnen de dag met een lekker kopje koffie . Vaak is dit even een rustmomentje in het drukke bestaan. Ook tussendoor of op het werk wordt er bij een `bakkie` even rust gehouden en even bij gekletst. En wat dacht je ervan om samen met haar even dat rustmomentje te pakken en eens goed na te denken hoeveel deze lieve vrouw voor jou betekent.

Met Speciale koffie Mélange d àmour

Deze speciale melange is samengesteld van (h)eerlijke Rainforest gecertificeerde koffiebonen met een percentage van onze speciaal ontwikkelde rum koffiebonen. De koffie heeft een rijke aroma, zachte smaak met een hint van chocolade, fudge, en zachte tonen van rum!

 Koffie Cadeaus waar iedereen blij van wordt

Onze geschenken worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor moeder gemaakt en gratis verpakt. Wij zorgen ervoor dat zij haar koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de voordeur afgeleverd. Wie je ook wilt verrassen: Koffiezz regelt het voor jou.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor Moederdag cadeau met koffie