Verrassende cadeaus met koffie! Koffie cadeau geven daar scoor je mee

Verrassende cadeaus met koffie! Koffie cadeau geven; daar scoor je mee, want wie drinkt er nou geen koffie? Oké, uitzonderingen daargelaten, maar het grootste deel van de volwassenen drinken gemiddeld ruim 3 kopjes per dag. Wie grijpt er na het opstaan niet direct naar het koffiezet apparaat? Dan moet de dag zelfs nog beginnen. Dus jij bent op zoek naar een verrassend cadeau?

Geschenken met bijzondere koffiebonen

Dat treft! Want ik ga je uitleggen wat de site van KOFFIEZZ zo bijzonder maakt. Heb jij wel eens gehoord van koffiebonen die bereidt zijn met echte alcohol? Nou, dat is heel bijzonder, want het geeft dat bakkie koffie een aparte smaaksensatie. Er is een melange met whisky, brandy en zelfs met rum verkrijgbaar. Verpakt in flesjes, zakjes of verkrijgbaar in geschenkverpakking.

Koffietijd wordt een feest

Denk ook eens aan een kant en klaar cadeau pakket. Dit zijn diverse verrassende cadeaus die met grote zorg  zijn gemaakt en tot een mooi cadeau verpakt worden. Om het helemaal af te maken doen we er een tekst kaartje bij. Op ieder gewenst adres bezorgd in Nederland en België.

Verrassende cadeaus

Kun je het al voorstellen dat de postbode met een heerlijk koffie cadeau voor de deur staat? Dat levert blije gezichten op! De meeste koffiepakketten kun je bestellen met een keuze aan diverse bonen. Oh ja, heb je (nog) geen bonenmachine? Op verzoek malen wij voor jou de koffiebonen! TIP: Naast geschenken hebben wij ook diverse koffie melanges in het assortiment.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor verrassende cadeaus met koffie