Vaderdag geschenk met koffie- whisky en vele lekkernijen

Vaderdag geschenk met koffie- whisky en vele lekkernijen. Dit zijn toch wel woorden waar de meeste mannen even van opkijken. Een lekker glaasje na een dag hard werken of gewoon zomaar voor de ontspanning is goed voor de algehele mindset. Maar let op! Wij van koffiezz verkopen geen alcohol. Nee, wat je nu gaat lezen zal je verbazen, maar ik denk dat je niet kan wachten om het eens geproefd te hebben. Wil je snel het speciale Vaderdag geschenk bekijken? Klik dan snel HIER!

Vaderdag cadeau die niet kan wachten om bereid te worden

Hij zal wel even fronsen bij het openen van dit Vaderdag geschenk, want deze unieke combinatie heeft vader waarschijnlijk nog niet van gehoord. Bij Koffiezz hebben ze een unieke methode gevonden om de koffieboontjes te behandelen met echte rum-whisky of brandy. Wij stellen voor dat je deze melange drinkt op een rustig moment met de man die jou alles geleerd heeft. Geniet van jullie moment samen.

Vaderdag geschenk voor die stoere lieve man

Sokken, Aftershave en vroeger wellicht een stropdas, nou dat heb je vast allemaal wel eens gegeven. Dan nu… tijd voor even wat anders. Koffie met een bite of liever gezegd met veel smaak. Je proeft koffie met een duidelijke afdronk van whisky flavour. Hoe leuk is het om je dag hiermee te beginnen, of verras je gasten met deze specialiteit na een diner.

Alle cadeaus voor iedere gelegenheid op een rij gezet

Koffie voor vader geven of voor welke gelegenheid dan ook: Je vind in de koffiezzshop cadeaus die bij jouw passen. Alles wordt mooi verpakt en verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland of België. Als je wilt, doen we er ook nog een persoonlijk tekst kaartje bij.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor Vaderdag cadeaus