cadeau voor hem tips

Cadeau inspiratie met koffie geeft je vriendschap een boost

Cadeau inspiratie met koffie geeft je vriendschap een boost! Als jij op zoek bent naar een geschenk voor je goede vriend, relatie, verjaardag, relatie of welke gelegenheid dan ook, aan een kopje koffie weggeven had je waarschijnlijk niet gedacht. Begrijpelijk want ondanks dat we een echt koffielandje zijn sta je er niet bij stil om een pakje koffie te geven. Wil je al gelijk naar de koffieshop? klik HIER.

Koffieverbruik is in een stijgende lijn

Koffiefeitje: wij staan op plek 5 van koffieverbruikers met een verbruik van 8.5 kg per hoofd van de bevolking. Alleen de Scandinavische landen staan boven ons waarbij de Finnen goed voor 12kg zijn. ( bron wikipedia ) Het zal vast door de kou komen daar maar hier in Nederland komt het ongetwijfeld omdat we zo een gezellig volk zijn. Het feest begint  s `morgens al om goedgehumeurd een lekker bakkie te tappen. Eenmaal op het werk doen we nog een schepje bovenop om samen met je leuke collega even fijn bij te kletsen maar ook vele afspraken of ideeën ontstaan bij een kopje koffie.

Deze blog is jouw toegang tot Cadeau inspiratie

Is de decembermaand al in aankomst of heb je andere gelegenheden waar je op zoek bent naar een origineel cadeau? Neem gerust eens een kijkje bij Koffiezz, zij zijn gespecialiseerd in mogelijkheden met koffieboontjes. Naast een eigen melange koffie kun je deze ook cadeau doen met vele lekkernijen die prima bij jouw koffiemoment past. Oh ja! heb je hier wel eens van gehoord? Koffiebonen gebrand met rum-whisky en zelfs brandy! Echt een ware smaaksensatie…

Thuiswerk cadeaus of kerstgeschenken

Deze worden van A tot Z handmatig en met grote zorg voor jou gemaakt en gratis verpakt. Wij zorgen ervoor dat jij jouw koffiebelevenis zonder zorgen kan ervaren. En helemaal handig is dat je het kan laten bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland en België. Tot aan de voordeur afgeleverd. Wie je ook wilt verrassen: Koffiezz regelt het voor jou.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor cadeau inspiratie met koffie