Trendy koffiegeschenken, overzichtelijk op één site. Verrassende cadeaus op koffiegebied, vergezeld met heerlijke koffie. Gun jezelf eens de tijd voor een lekker bakkie, plof neer op de bank en neem een momentje voor jezelf. Ben je op zoek naar eens wat anders om jouw familie, relatie, verjaardag of gewoon zomaar een fancy cadeau te doen?

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Koffiezz heeft vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? Onze Rainforest Alliance gecertificeerde koffie wordt snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt.

Trendy koffiegeschenken als relatiegeschenk

Onze trendy koffiegeschenken kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos.

Cadeaus voor elke gelegenheid met wel hele speciale koffieboontjes

Wat een TOP idee! koffiebonen behandelt met echte drank.. Jawel je gelooft het niet maar wij hebben een methode gevonden om onze koffie te voorzien van een speciale BITE! Whisky- Brandy of Rum zijn de verkrijgbare smaken en geeft jouw bakkie echt een bijzondere dimensie! Lees hier meer.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en heerlijke koffie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij KoffieZZ

I.v.m. vakantie levert Koffiezz weer vanaf 24 april.