De leukste cadeaus met heerlijke koffie

Trendy koffiegeschenken

Trendy koffiegeschenken, eindelijk leuke onderscheidende gifts, overzichtelijk op één site. Verrassende cadeaus op koffiegebied, vergezeld met heerlijke koffie. Gun jezelf eens de tijd voor een lekker bakkie, plof neer op de bank en neem een momentje voor jezelf. In deze haastige wereld bedenk je ineens dat je vanavond een feestje hebt of dat je nog wat relatie geschenken moet aanschaffen voor je werk.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt.

Trendy koffiegeschenken als relatiegeschenk

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

Wel eens over nagedacht: koffie als cadeau geven? Het meest gedronken drankje thuis, kantoor, horeca, noem maar op. Wij noemen het een nuchter idee, geef eens koffie weg maar natuurlijk wel met (h)eerlijke koffie. Natuurlijk worden onze pakketten optimaal verzorgt en denk eens aan de mogelijkheid om jouw (bedrijfs) naam op het koffielabel te plaatsen! Of je eigen bedrijfslogo op je eigen koffiekopje of koffiezak. Ook kunnen we jouw eigen premiums verwerken in door jezelf ontworpen koffie geschenk.

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en heerlijke koffie!

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

 VOLG ONS OP

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.