Proefset koffie geef deze bonen met enige nuchterheid

Proefset koffie, geef deze bonen met enige nuchterheid want geloof het of niet, bij Koffiezz hebben wij een methode ontwikkeld om koffiebonen met echte dranken te branden. Verras je familie, vrienden of collega`s met deze unieke smaken! Begin de dag met een hint van drank maar wees gerust, de alcohol is na het bereiden geheel verdwenen maar wat achter blijft zijn werkelijk unieke smaken.

Proefset koffie bereiding!

Zet deze speciale bonen niet te sterk, gebruik bij voorkeur een grove maling. Zo komt de unieke smaak het beste tot zijn recht. Serveer in kleine espresso kopjes of shotglaasjes. Door de hints van chocolade en fudge laat de rum versie zich ook erg goed smaken als cuppuccino!

Let Op!

Wil jij een koffie met echte whisky, rum of brandy? zet een lekkere kop en doe daar een scheut van in. Deze bonen hebben de flavour van deze dranken en bevatten geen sporen van alcohol meer. Leuk om de dag mee te beginnen of als afsluiting van jouw diner! en natuurlijk super goed idee als origineel cadeau. Geniet van deze Koffiezz met smaak! Wil je nog meer weten over deze koffiebonen? KLIK HIER of kijk eens rustig rond in onze SHOP.

Koffie weetje:

Deze proefset koffie is gebrand met echte originele dranken! Gebruik voor een kopje ongeveer 70 (7 gram) bonen.

Deze koffiebonen bevatten smaak van origineel gebruikte dranken

Onze volle Roast bonen nu met een delicate afdronk van whisky, brandy en rum. Niet alleen voor de drank liefhebber: Deze speciale koffie zal bij velen in de smaak vallen door een zachte bijzondere afdronk. De smaken van de drank is subtiel aanwezig en er ontstaat een bijzondere smaaksensatie! Proef deze specialties en laat je verwonderen door de mogelijkheden met koffie!