Koffierumbonen

Rumbonen waar je niet zomaar je tanden inzet

Rumbonen waar je niet zomaar je tanden inzet, dit is ook niet verstandig want ondanks dat we ons product rumbonen noemen is het raadzaam er eerst met aandacht een lekker kopje koffie van te zetten. Deze koffiebonen zijn op een speciale manier met echte rum behandelt en geeft de koffie een heerlijke volle aromatisch karakter. Kenners spreken van fudge en chocolade en goed te combineren met melkspecialiteiten.

Koffiebonen met echte Caribische rum

Onze volle Roast bonen nu met een delicate afdronk van rum. Niet alleen voor de drank liefhebber. Deze speciale koffie zal bij velen in de smaak vallen door een zachte bijzondere afdronk. De rum is subtiel aanwezig en er ontstaat een bijzondere smaaksensatie! Bestel deze nieuwe trend en laat je verwonderen door de mogelijkheden met koffie!

Bijzonder en speciaal als cadeau idee

rumbonen

Op de SITE van Koffiezz vindt je naast deze rumbonen ook diverse leuke cadeau ideeën voor de koffieliefhebber. Zo ontdek je wat de mogelijkheden met koffie wel niet zijn. Koffiebonen met een andere dranksmaak? probeer maar eens de whisky koffiebonen en ja hoor zelfs verkrijgbaar met brandy smaak.

Alcohol en verkeer

Wees gerust! met deze koffie kun je met een gerust hart de weg op, de alcohol is geheel verdwenen.

Koffie waar je naar uitkijkt! ook voor deze speciale rumbonen