Geschenk met speciaal gebrande koffiebonen want zeg nou zelf, hoe moeilijk kan het wel niet zijn om een origineel cadeau te geven. Websites genoeg met bijna allemaal dezelfde soort geschenken en artikelen die menigeen al in het bezit heeft. Zoek niet langer want voor een origineel cadeau zit je goed bij Koffiezz .

Cadeau voor hem geschenk voor haar

Wij hebben een methode bedacht om onze eigen melange koffiebonen op een speciale manier te verweken met echte drank. Deze behandeling geeft de koffiebonen een heerlijke vol aromatisch karakter.

Deze koffiebonen bevatten smaak van origineel gebruikte dranken

Onze Roast bonen nu met een delicate afdronk van whisky, brandy en rum. Niet alleen voor de drank liefhebber: Deze speciale koffie zal bij velen in de smaak vallen door een zachte bijzondere afdronk. De afdronk van de drank is subtiel aanwezig en er ontstaat een bijzondere smaaksensatie! Bestel deze nieuwe trend en laat je verwonderen door de mogelijkheden met koffie!

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf. Je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen .

Geschenk met speciaal gebrande koffiebonen in een trendy glazen fles

Dit cadeau is speciaal ontwikkeld voor de ware liefhebber, onze rum koffiebonen hebben we verpakt in een glazen fles zodat jij echt origineel voor de dag komt met dit geschenk.

Deze koffiebonen kun je puur drinken maar ook voor de liefhebber van melkproducten past de rumboon erg goed bij. Voor verdere product info klik HIER.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook voor geschenk met speciaal gebrande koffiebonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij KoffieZZ

I.v.m. vakantie levert Koffiezz weer vanaf 24 april.