Thee cadeau voor iedereen

Thee cadeau voor iedereen

Thee cadeau voor iedereen? Dan ben je bij Koffiezz aan het juiste adres! Verwen jezelf  een keer of geef een theepakket cadeau aan iemand die het verdient. Want eerlijk is eerlijk: “Tea is always a good idea!”

Thee geschenk set

Een thee geschenk set is een cadeau dat tijdens veel gelegenheden gebruikt kan worden. Zo kun je een theepakket cadeau geven op een verjaardag, housewarming, kraamvisite of wanneer je iemand een extra steuntje in de rug wilt wensen. Een kopje thee kan als snel een gelukkig en ontspannen gevoel geven, maar het kan natuurlijk ook troost bieden.

Soorten thee cadeau

Iedereen heeft een andere voorkeur wat hij of zij in het thee cadeau zou willen hebben, daarom hebben wij verschillende soorten thee geschenksets in het assortiment. Zo is het ‘thee en chocolade pakket’ het perfecte thee cadeau voor de echte chocolade liefhebbers! Een gezellige katoenen mand gevuld met thee, chocolade en koekjes. Maak het thee geschenkset af door er gratis een persoonlijk kaartje aan toe te voegen. Je kunt tijdens het afrekenproces een tekst achterlaten en dan verzenden wij jouw thee cadeau naar het juiste adres!

Koffie en thee geschenkset

Om de keuzestress nog wat beetje groter te maken hebben wij ook een heerlijke koffie en thee geschenksets. Naast thee heeft Koffiezz natuurlijk ook cadeau pakketten met de heerlijkste koffie, waarbij keuze is tussen koffiebonen en/of gemalen koffie. Ook is het mogelijk om bij deze pakketten een logo te gebruiken voor relatiegeschenken.

Theepakket cadeau online kopen

Wanneer de keuze van het thee cadeau is gemaakt, dan kun je uiteraard gemakkelijk de bestelling online plaatsen. De thee geschenksets worden in een stevige omdoos verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland en België. Vanaf €30,- is jouw bestelling gratis. Heb je vragen over een koffie of thee cadeaupakket? Dan kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op 085-3030024 / 06-21801066 of per mail op koffie@koffiezz.nl. Of check onze items bij partner BOL

Thee waar je naar uitkijkt- Ook als cadeau