Koffie en/of theepakket is het ultieme cadeau

Koffie en/of theepakket is het ultieme cadeau

Koffie en/of theepakket is het ultieme cadeau voor al jouw cadeau wensen. Wij wensen je van harte welkom op de site van koffiezz.nl waar vooral de mogelijkheden met koffie onze passie is. Naast koffie houden we ook rekening met thee drinkers, ook voor deze liefhebbers zijn er rijkelijk gevulde cadeaus verkrijgbaar.

Meer dan 50 koffie en/thee cadeaus verkrijgbaar

Leuke koffiegeschenken met unieke inhoud, voor welk moment  je een cadeau zoekt, op deze site is er altijd wel iets te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van koffiebonen met de smaak van whisky en zelfs met rum. Of laat ons jouw logo op het koffielabel plaatsen zodat je jouw kerst of relatie cadeau een persoonlijk tintje geeft.

Thema cadeaus met koffie of thee

Bekijk hieronder onze thema geschenken

Thee en/of koffiepakket  online kopen

Wanneer de keuze van het thee cadeau is gemaakt, dan kun je uiteraard gemakkelijk de bestelling online plaatsen. De thee of koffie geschenksets worden in een stevige omdoos verzonden naar ieder gewenst adres in Nederland en België. Vanaf €30,- is jouw bestelling gratis. Heb je vragen over een koffie of thee cadeaupakket? Dan kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen op 085-3030024 / 06-21801066 of per mail op koffie@koffiezz.nl. Of check onze items bij partner BOL

Thee en/of koffie waar je naar uitkijkt- Ook als cadeau