Thee cadeau als verrassend idee want in Nederland wordt naast koffie ook aardig wat thee weg geslurpt: Bijna een kwart van de volwassenen drinkt tenminste drie koppen zwarte en groene thee per dag. Dames drinken het dubbele aantal dan Heren. De grootste verbruikers in de wereld -je raadt het al- zijn de Engelsen. Tea time is in Engeland een begrip maar wereldwijd wordt er steeds meer thee geconsumeerd.

Thee cadeau als verrassend cadeau set

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau, dit kan een thee geschenk zijn of hier bij Koffiezz natuurlijk ook koffie. Neem gerust een kijkje op de SITE want naast heerlijke eigen melange koffie vindt je er een scala aan koffie en thee cadeaus. Vele soorten  zijn er te verkrijgen, je ziet door de bonen de koffie bijna niet meer maar wij bieden jou koffie en thee waar je dagelijks van kunt genieten.

High tea als cadeau met je beste vrienden

Een afternoon tea of zoals wij het noemen een high tea is een gezellige bijeenkomst voor vele gelegenheden. Denk daarbij aan een verjaardag, vrijgezellen feestje of baby shower. Met dit theepakket  heb je alvast ingrediënten om jouw theemoment bijzonder te maken.

Relatiegeschenken koffie & thee

Feestje, verjaardag of een opkikker voor een zieke collega, Bij Koffiezz vindt je wel een cadeau die voor deze gelegenheden geschikt is. Jouw koffie of thee cadeau wordt binnen 3 werkdagen verzonden en op ieder gewenst adres in Nederland/België bezorgd.

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen  een barbecue koffierub of een homemade koffielikeur.

Thee en koffie waar je naar uitkijkt! Ook als cadeau

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom bij KoffieZZ

I.v.m. vakantie levert Koffiezz weer vanaf 24 april.