Thuiswerken met koffie&thee voor optimale prestaties!!

Thuiswerken met koffie&thee voor optimale prestaties!! In deze corona tijden wordt er veel van jou verwacht! Probeer maar eens de discipline op te brengen om op afstand dezelfde prestaties te leveren die je normaal bij je collegae uitvoert. Het is toch even anders om jouw dag zo in te delen dat je het zelfde werk verricht. Koffiezz kan je hier heel goed bij helpen…

Zonder koffie&thee wordt het een lastig verhaal

Oh we kunnen vast wel zonder 🙂 maar het is toch wel een fijne leidraad van de dag en een momentje van rust om een lekker kopje koffie te drinken. Of een theemomentje te houden. wellicht denk je met weemoed aan de tijd dat je bij de koffiecorner even gezellig kon bijpraten. We drinken ten slotte heel wat weg in dit kikkerlandje. Oh ja voor je verder leest, drink je wel een fatsoenlijk `bakkie`of kan het je niet zoveel schelen? Goede koffie hoeft echt niet duur te zijn! Kijk maar eens in de leukste koffieshop van Nederland!

Zorg voor de zorg: Steun ze met een koffiegeschenk!

Terwijl jij hard thuis aan het thuiswerken bent zijn er mensen in de vitale dienstverlening die de hoogste inspanning verlenen. Hoe leuk is het om deze dappere mensen een koffieboontje onder de riem te steken met een nuchter geschenk. In ieder geval eentje waar je even alles door vergeet en helemaal tot rust komt. Of geef ze een melange van onze bijzondere koffie zoals boontjes met de smaak van echte rum-brandy en zelfs whisky!!

Thuiswerken met koffie&thee gaat jou helpen

Heb of ken jij mensen die thuiswerken ? Verras ze eens met dit cadeau en ze zullen je eeuwig dankbaar zijn! Goede koffie en lekkere thee zijn van essentieel belang in onze werkomgeving nee.. eigenlijk altijd! Verjaardag, Relatie, vader, moeder, zomaar, welke gelegenheid dan ook er is van alles mogelijk met onze boontjes.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook bij het thuiswerken