Valentijn cadeau

Valentijn cadeau met koffie

Valentijn cadeau met overheerlijke koffie is een aangename verrassing voor je geliefde. Cupido schiet helemaal raak met dit leuke trendy geschenk. Bij Koffiezz wordt jouw pakket met de grootst mogelijke zorg behandelt en verpakt. Indien gewenst kun je een leuke persoonlijk tekst kaartje bij je bestelling toevoegen.

Relatiegeschenken koffie en Valentijn cadeau

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

 

Bijzondere koffiemelange speciaal voor jouw geliefde

liefdes koffieliefdes koffieliefdes koffie

Thee cadeau pakket voor Valentijn

Wij als koffie firma kregen de vraag of we ook een thee pakket wilden samen stellen. Als liefhebber van bijzondere momenten of het nu thee of koffie is wilden we hier graag aan voldoen. Gevuld met lekker veel lekkernijen waardoor je makkelijk met je vrienden, collega`s of familie een high tea kunt organiseren. Kijk snel HIER voor de vele mogelijkheden!

Cadeau pakket `Love Edition`

Koffie en liefde

Regelmatig gaan de heren en dames een kopje koffie tappen als ze zien dat een leuke collega ook naar de corner gaat. Vele nieuwe liefdes zijn ontstaan bij een bakkie koffie. Gemiddeld brengen medewerkers 15 minuten per dag door bij de koffiecorner om even bij te komen en de laatste updates met collega`s te bespreken. Wij van koffiezz zijn er van overtuigd dat goede koffie zorgt voor betere relatie`s en blije medewerkers. Sterker nog, wij zijn er van overtuigd dat de lekkerste koffie zorgt voor betere bedrijfsresultaten!

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen  een barbecue koffierub of een homemade koffielikeur.

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook als Valentijn cadeau