paaskoffie cadeau

Paaskoffie cadeau

Paaskoffie cadeau speciaal samengesteld voor een unieke manier om jouw geliefde, familie, collega`s en vrienden eens met iets totaal anders te verassen. Je kunt jouw cadeau op een door uw gewenst adres laten bezorgen. Natuurlijk vergezeld met de heerlijkste koffie, te verkrijgen in koffiebonen of gemalen koffie. Bij Koffiezz vindt je diverse verrassende cadeaus op koffiegebied, we drinken het de hele dag door en kwaliteits–koffiebonen worden steeds meer verkocht.

Kijk eens in onze koffiezzshop waar je alle trendy koffiecadeaus handig en snel kunt bestellen.

Relatiegeschenken koffie en paaskoffie cadeau:

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

koffie met Pasen

Het hele jaar door geven we elkaar geschenken. Met verjaardagen, met kerst, tijdens speciale gelegenheden. Maar is het niet heerlijk om iemand zomaar eens een cadeau te geven? Het is toch aardig om iemand een verrassing te geven omdat hij of zij zware week heeft gehad? Heeft je vriend geholpen bij het klussen? Dan is een koffiepakket, of het nu groot of klein is, zeer gewaardeerd. De voorbeelden laten zich makkelijk verzinnen. Je kan het zelf zo leuk maken als je wilt. Met alleen koffie of een toevoeging van iets lekkers . De aantrekkelijke prijzen van Koffiezz maken het geheel compleet.

Koffiezz heeft naast geschenken twee heerlijke koffie melanges in het assortiment:

Koffiebonen Crema & Roast zijn twee met zorg geselecteerde koffiesoorten, samengesteld door kritisch en gepassioneerde koffiekenners. Twee unieke smaken vers gebrande koffiebonen waar je de hele dag naar uit kijkt!

Koffie waar je naar uitkijkt! Ook als paaskoffie cadeau