koffie sinterklaas pakket

Sinterklaas cadeau met koffie en vele lekkernijen

Sinterklaas cadeau met koffie en vele lekkernijen gaan we dit jaar geven. Nu speciaal voor de Goedheiligman samengesteld, een bijzonder koffie cadeau met de lekkerste koffiebonen. Laat het lootjes trekken maar beginnen, dit jaar hoeft je niet lang meer na te denken. Bestel hier het pakket en laat dit unieke Sint cadeau op een door jouw gewenst adres afleveren, vergezeld met jouw Sint gedicht.

Sinterklaas koffie cadeau
Sinterklaas koffie cadeau

Sinterklaas cadeau met koffie is onderdeel van vele geschenken

Ook relatiegeschenken koffie thee en koffiepakketten maken wij op maat, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos.

De mogelijkheden bij Koffiezz zijn eindeloos

Stuur deze blog eens door naar je familie, collega`s of vrienden en wijs hen erop dat cadeaus of andere leuke items niet moeilijk te vinden zijn. Of hou het lekker voor jezelf, je komt origineel uit de hoek als je aankomt met een zakje whisky koffiebonen  een barbecue koffierub of een homemade koffielikeur.

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Samen met dit koffie sinterklaas cadeau heeft Koffiezz ook vele cadeaus voor diverse gelegenheden in de webshop . Wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? Deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgd. Laatste nieuws: koffiebonen gebrand met echte whisky of rum! Beleef deze bijzondere smaaksensatie. Bijzondere koffiesmaken met drank en toch geen alcohol! De Sint kan na het nuttigen van deze koffie zo weer z`n paard op 😉

images (27)

 

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor een leuke Sinterklaas cadeau

  • Meld je aan voor de Koffiezz nieuwsbrief! en ontvang het laatste nieuws en heerlijke koffierecepten

VOLG ONS OP


 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.