barbeque koffie rub

Verse koffiebonen met alcohol bereid

Verse koffiebonen zijn werkelijk overal verkrijgbaar. Op vele locaties wordt het vloeibare goud bereidt maar een goede bereiding is van levensbelang. De kwaliteit van de bonen is minstens zo belangrijk. Bij Koffiezz krijg je 100% tevredenheidsgarantie.

Koffiebonen bestellen in de webshop

Verse Koffiebonen in slechts een paar klikken in huis. Koffiezz heeft behalve diverse melanges ook verschillende soorten geschenken. In onze webshop vindt je ook een aantal leuke ideeën voor (relatie) geschenken.

Smaakvolle koffiebonen samengesteld door koffie liefhebbers, voor liefhebbers.

Goede koffie start met de keuze van de juiste koffiebonen. Want waarom zou je kiezen voor de bonen van Koffiezz. Alleen de beste bonen gebrand in kleine badges worden geselecteerd voor ons merk. Langzaam en op traditionele manier. De koffiemeester beoordeeld iedere branding op de hoogste kwaliteit en pas daarna wordt deze verpakt.

Verse Koffiebonen bestellen wordt alsmaar populairder

Internet aankopen stijgt de komende jaren nog steeds. Ook koffiebonen bestellen wordt steeds populairder. Is het een risico om bij Koffiezz te bestellen? Bent je niet tevreden over de kwaliteit of over de smaak dan krijgt je van ons je aankoop bedrag onmiddellijk terug. Steeds meer horecabedrijven, kantoren, restaurants en andere koffieliefhebbers bestellen koffiebonen online. Wij zorgen voor een snelle levering, werken met passie en de grootst mogelijke zorg.

Verse koffiebonen die met alcohol wordt bereid

Bij koffiezz hebben ze een methode ontwikkeld om bonen te behandelen met rum maar ook met whisky of brandy. Je leest het goed het is echt geen grap! Wil je je vrienden verrassen na het diner met iets speciaals of waarom zou je de dag niet beginnen met jouw favoriete drank? Oh ja, wees gerust de alcohol is geheel verdwenen maar de smaak blijft je zeker bij. Kijk HIER maar eens naar de mogelijkheden met onze boontjes!

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!