Eindejaars koffie

Het nieuwe jaar in met champagne, oliebollen en koffie. Eindejaars koffie is een trendy combinatie van champagne en koffie en heerlijk bij de oliebollen. Dit recept verwacht je niet zo snel maar is een aardige manier om toch van die heerlijke koffiesmaak te genieten en om je benodigde shot cafeïne binnen te krijgen! Dit keer hou je het wel wakker op oudejaarsavond!

De mogelijkheden met koffie zijn eindeloos

Naast dit heerlijk recept heeft Koffiezz ook vele cadeaus in de webshop, en wat dacht je van heerlijk vers gebrande koffiebonen? deze worden snel op een door jouw gewenst adres binnen drie dagen thuis bezorgt. Natuurlijk is het een leuk idee om voor jouw relaties of feestelijkheden dit recept en koffie te verwerken in een leuk koffie geschenkpakket.

Eindejaarskoffie en relatiegeschenken

Onze relatiegeschenken koffie en koffiepakketten kunnen wij op maat maken, geleverd met de lekkerste koffie. Graag maken wij voor jou of jouw bedrijf met alle zorg kerst en/of relatiegeschenken. Alles wat je vindt in onze shop kunnen wij voor je verwerken in een mooie geschenkdoos. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf premiums toe te voegen zodat wij een mooi voor jouw op maat gesneden pakket kunnen creëren.

Ingrediënten voor deze eindejaars koffie voor 4 personen:

  • 250 ml sterke koffie roast, afgekoeld
  • 2 theelepels suiker
  • 120 ml cognac
  • 150 ml champagne, koud

Bereiding van deze unieke eindejaarskoffie:

Meng de koffie, suiker en cognac. Dit kun je handig ruim van te voren al voorbereiden.

Zet deze in de koelkast tot het goed koud is.

Schenk in hoge champagne flûtes 2/3 champagne.

vervolgens vult je langzaam de glazen aan met het koffiemengsel.

Neem voor een wat zoete variant een demi-sec champagne.

Santé!!!

Koffie waar je naar uit kijkt – Ook voor de leukste geschenken en recepten!